Recep'in Yeri

Recep'in Yeri

Sayfamın bu bölümünü, gezip dalış yaptığım yerlere ayırmayı düşünüyorum. Bu gerek ülkemiz olsun yurt dışı olsun bütün gezi ile ilgili yazılarımı,resimlerimi burada bulabileceksiniz.

Bugün sizlere genellikle sıksık keşfe gittiğimiz ve dalışlar yaptığımız Darıca bölgesi hakkında ve dalış dönüşü her daim uğradığımız Recep’in Yeri hakkında bilgiler vereceğim.

Darıca dalış için zaman zaman yorucu bir bölge olmakla beraber, lojistik desteği olmayan bir yerdir. Sakın orada bir dalış kulubü olduğunu düşünmeyin, yada sizleri güler yüzle karşılayacak eğitmenler ve dalış liderlerinin olduğu bir yer kesinlikle değil. Dalış konusunda bütün lojistiğiniz eksiksiz olmalı aksi takdirde ufak bir unutkanlık gerek malzeme olsun gerekse başka bir şey olursa, o zaman yapacağınız hiç vakit kaybetmeden Recep’in yerine uğramak. Çayırova- Kocaeli istikametinde yol üstünde İstanbula doğru gelirken yolun sağında kalan bir küçük et, ızgara, kendin pişir kendin ye tarzı hoş temiz bir yer. Dalış sonrası protein almak için güzel bir durak.

Oraya gitiğinizde arabanız için sorun yaşamadan park yeri bulabilirsiniz. Geniş bir otoparkı mevcuttur.

Placeholder imageResimdede gördüğünüz üzere bu kısma ve gerisine arabanızı park edebirsiniz. İçeride sizi güleryüzlü ve aynı zamandada kasap olan kişiden istediğinizi kendiniz seçerek satın alıyorsunuz.

Placeholder imagePlaceholder imageGördüğünüz gibi et ve tavuk çeşitleri bir hayli fazla olan bir yer. Sevdiğiniz doğrultusunda seçiminizi yaptıktan sonra, sıra ızgaranın başına geçmek oluyor. Bu noktada, dalışında vermis olduğu tatlı yorgunluklaPlaceholder image almış olduğunuz etleri pişirmeye başlıyorsunuz. O koku bile daha çok acıkmanıza sebep oluyor. Etleri çok taze olmakla beraber, sizin pişirme bilginiz doğrultusundada arzunuza göre pişiriyorsunuz. Bütün masaların ortasında birer ızgara bulunmakadır.Yemeğinizi yedikten sonra arzu ederseniz tatlınızıda yiyebilirsiniz. Şahsen ben tatlı sevmediğim için tatlı tüketmiyorum. Ama dostlarım telkadayıfı, küfesini çok sevdiklerinden bir deneyin derim.

Çıkışta ödemenizi yaparak, huzurlu bir şekilde ve dalış yorgunluğunu geride bırakarak evin yulunu tutarsiniz. Güleryüz ve yardımsever bir ekibin orada çalışması ayrı bir güzellik ve profesyonellik katmaktadır. Müşteri memnuniyetinin iyi olduğu bir yeri yolunuz üstünden geçiyorsa uğramanızı tavsiye ederim.

Görüşlerinizi her zaman yazabilir, benle paylaşabilirsiniz.

Bir sonraki yazıma kadar şimdilik hoşçakalın.

Peter Salvatore.

Web: www.psalvatore.com

İnstagram: Peter_salvatore

Facebook: Peter Salvatore

Youtube: My Underwater World

Youtube 4K: Benim Sualtı Dünyam



Abonelik Formu

* gerekli yerler

Sualtı Dünyam

2017 © Copyright by Peter Salvatore